“13th Lucky Edition” International TattooFest Iasi, Romania

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Lucky 13th Edition International TattooFest Iasi este numele celei de-a 13-a editii a conventiei internationale de tatuaje de la Iasi, care va avea loc in perioada 17-19 martie, la centrul de evenimente AGORA.

Festivalul va gazdui anul acesta peste 100 de artisti tatuatori, personalitati care vin atat de pe continentul european, cat si asiatic si american, devenind cel mai mare eveniment artistic de acest gen din Romania, longeviv si cu cel mai mare numar de participanti.
Astfel, cei doritori de tatuaje, chiar si cei pretentiosi, isi pot alege pe durata festivalului dintr-o paleta vasta de stiluri de tatuaje, artistii care vor fi prezenti fiind specializati in realism, color, black and grey, tribal, blackwork, lettering, trash polka, traditional, cartoon, dotwork, 3D sau abstract tattoo, fiind doar cateva dintre ele.
Cele mai bune tatuaje vor fi premiate la finele celor 3 zile de festival, premiile acordate fiind mai multe ca pana acum, printre ele numarandu-se si Lucky 13. De aceasta data, juriul care va delibera in cadrul concursului va fi compus din Alex van Dutch, Michael Murolo, Richard Dan, Pietro Idile, si nu numai.
Pe parcursul celor 3 zile ale conventiei am pregatit si concerte live, dans rockabilly, street dance, un corner pentru copii, expozitie de motoare (Trust MC Iasi), cocktail bar mobil, restaurant, putina distractie si sa nu uitam de piercing, colectie de oseminte si piele, giuvaere atemporale si multe articole de tatuaje.
Salvati data, pentru ca se apropie si asa cum stiti, aceasta e singura perioada din an in care puteti prinde 3 anotimpuri intr-un weekend, aveti ocazia sa cunoasteti nume sonore din industria tatuajelor, sa va revedeti cu multi dintre artistii care locuiesc departe, sa fiti tatuat de unul din ei si de ce nu, sa sustineti ceea ce va place si sa fiti parte a comunitatii iubitorilor de tatuaje si arta, aici la Iasi.

Conținutul website-ului rockandmore.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Rock And More Radio sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.