Papa Roach anunță Ego Trip Deluxe Edition

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

După imensul succes al celui de-al unsprezecelea album de studio Ego TripPapa Roach au anunțat lansarea ediției digitale de lux Ego Trip și mult așteptata dată de lansare a ediției standard, pe vinil. Ediția digitală deluxe cu 20 de piese include versiuni remixate ale materialelor din înregistrarea originală, precum și alte melodii noi.

Solistul Jacoby Shaddix, comentează: „Acest album a fost o călătorie pentru noi – de la înregistrarea albumului, în 2020, la două single-uri de succes care au ajuns pe prima poziție în top anul trecut, și până la adăugarea uneia dintre trupele noastre preferate, Beartooth la o piesă, totul pentru prima, cu propriul nostru label. Aceste melodii rup și suntem încântați să le scoatem în acest format. A fost o excursie al ego-ului! Înțelegeți ce vreau să zic!?”

Luna viitoare Papa Roach va pleca la drum pentru etapa a doua a turneului Rockzilla. Un turneu împreună cu Falling In Reverse și cu Hollywood Undead ca invitat special iar în deschidere, Escape The Fate. Călătoria începe la Rochester, New York, pe 1 februarie și va include opriri în 21 de orașe din SUA, majoritatea concertelor fiind deja sold out.

Papa Roach va călători în străinătate la sfârșitul acestui an, pentru o serie de concerte în Marea Britanie cu Don Broco și Dance Gavin Dance, urmată de apariții la festivaluri în Europa.

Ego Trip deluxe track listing:
01. Kill The Noise
02. Stand Up
03. Swerve (feat. Fever 333 and Sueco)
04. Bloodline
05. Liar
06. Ego Trip
07. Unglued
08. Dying To Believe
09. Killing Time
10. Leave A Light On
11. Always Wandering
12. No Apologies
13. Cut The Line
14. I Surrender
15. Spotlight (Demo)
16. Swerve (Rockzilla Remix) (with Hollywood Undead)
17. Cut The Line (feat. Beartooth)
18. Stand Up (feat. The Battle Drum Marching Band)
19. Stand Up (Bloody Beatroots Remix)
20. Dying to Believe (Acoustic)

Conținutul website-ului rockandmore.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Rock And More Radio sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.