VIDEO: Metallica au lansat “If Darkness Had a Son”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„If Darkness Had a Son” este o piesa de sapte minute cu un videoclip realizat de regizorul Tim Saccenti. Acesta a realizat si videoclipurile pentru hiturile recente „Screaming Suicide” si „Lux Aeterna”.

Cantecul incepe cu un riff fulgerator iar pe masura ce melodia progreseaza, auzim trupa experimentand noi sunete si texturi, inserand pe alocuri momente de introspectie dar si momente explozive de energie.

Productia „If Darkness Had a Son” este realizata foarte bine, existand un echilibru perfect intre voce si instrumente.

Vocea lui James Hetfield este la fel de puternica ca intotdeauna, in timp ce solo-urile la chitara ale lui Kirk Hammett sunt atat complexe, cat si emotionante. Tobele lui Lars Ulrich suna foarte tight, recunoscandu-se amprenta sa esentiala.

72 seasons este produs de Greg Fidelman, James Hetfield si Lars Ulrich si este primul album Metallica din ultimii sase ani, dupa „Hardwired…To Self-Destruct”. Albumul va fi disponibil pe 14 aprilie 2023.

Metallica va incepe, de asemenea, un turneu de promovare al albumului in 2023-2024, incepand cu luna aprilie.

“If Darkness Had a Son”

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=x_t53a5Ons0[/embedyt]

Conținutul website-ului rockandmore.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Rock And More Radio sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.